ARIAT TECH terdiri daripada kakitangan yang boleh menawarkan produk dan perkhidmatan kadar pertama kepada para pelanggan. Dengan sistem bekalan yang kuat dan pengurus yang berpengalaman, syarikat kami telah mewujudkan hubungan koperasi jangka panjang dan stabil dengan banyak pengeluar dan agen, kami dapat menawarkan jaminan teknologi unggul dan perkhidmatan yang bertimbang rasa.

Kelebihan utama jenama syarikat kami ialah: ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, Diodes, INFINEON, NS, TOSHIBA, Kekisi, Cypress, PMC, Intersil, IDT, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, EUPEC , MITSUBISHI, POWEREX dan lain-lain. Produk ini digunakan secara meluas dalam bidang komunikasi, perindustrian, ketenteraan, kalkulator dan peranti antara muka, elektronik consumer.We adalah pengedar komponen elektronik IC chips & Modul IGBT.

Sejak syarikat itu diasaskan, kami telah menubuhkan imej perusahaan yang baik oleh profesional yang berkualiti tinggi dan perkhidmatan terbaik dalam masyarakat. Oleh itu, kami telah memenangi pelbagai sektor masyarakat dan kepercayaan dan pujian pelanggan.

Syarikat kami sentiasa berpegang pada prinsip "berterusan untuk membangun dan mengejar kecemerlangan" sebagai falsafah perniagaan Ariat, dan untuk menyediakan pelanggan dengan produk yang memuaskan dan perkhidmatan yang ikhlas. Terus berkembang, untuk menyediakan pelanggan dengan lebih banyak dan produk yang lebih baik; Mengejar keunggulan, mengembangkan perniagaan untuk matlamat pengurusan syarikat dan mencipta imej jenama kelas pertama. "Menghiburkan tetamu dengan teras sebenar, dengan perkhidmatan teras" adalah tujuan pengurusan, menyediakan pelanggan kami dengan produk yang kos efektif dan perkhidmatan berkualiti terbaik adalah janji abadi kami.

Semua syarikat kami bersekutu dengan sukacitanya dan menyatakan penghargaan kami atas bimbingan semangat anda, mari kita bekerjasama untuk mewujudkan kerjasama yang ikhlas daripada hubungan perdagangan. Kami tidak akan menghentikan kadar kemajuan!

Kenapa pilih kami? Dan apa yang boleh kita lakukan untuk anda?

Jika anda mempunyai apa-apa permintaan atau sukar untuk mencari bahagian, sila hubungi kami dengan segera, kami akan melayani anda dengan hati kami. E-mail: Info@Ariat-Tech.com

E-mel: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TAMBAH: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.