1. Apakah kad garis kuat anda?
 2. Bagaimanakah saya menggunakan utiliti Bahagian Carian anda?
 3. Bagaimana untuk membuat pesanan?
 4. Tidak ada harga di halaman produk - Apa yang saya buat?
 5. Apa cara penghantaran?
 6. Kaedah pembayaran apa yang anda tawarkan?
 7. Bolehkah saya mendapatkan syarat bersih?
 8. Apakah jaminan di bahagian yang anda jual?
 9. Di manakah berdasarkan ARIAT?
 10. Apakah jam pejabat anda?
 1. Apakah kad garis kuat anda?
 2. Jenama kelebihan utama kami ialah ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, Diodes, INFINEON, NS, TOSHIBA, Kekisi, Cypress, PMC, Intersil, IDT, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, POWEREX dsb.

  Khas untuk cip IC dan Modul IGBT.
 3. Bagaimanakah saya menggunakan utiliti Bahagian Carian anda?
 4. Kami telah membuat pencarian inventori kami dengan pantas dan mudah dari mana-mana sahaja di laman web kami. Di bahagian atas mana-mana halaman web, Cukup masukkan nombor bahagian anda dan klik "Carian". Anda akan mendapat satu set hasil, cari bahagian yang anda cari. Kemudian anda boleh mengemukakan Permintaan Untuk Tuntutan dan sekutu jualan akan menghubungi anda tidak lama lagi dengan harga dan penghantaran.
 5. Bagaimana untuk membuat pesanan?
 6. Dengan menghantar permintaan sebut harga dari laman web dengan mengisi borang atau dengan menghubungi pasukan ARIAT melalui e-mel Info@ariat-tech.com, sila ingat untuk menunjukkan nombor bahagian yang tepat, kuantiti dan pengilang yang diperlukan.
 7. Tidak ada harga di halaman produk - Apa yang saya buat?
 8. Hubungi atau e-mel kami di Info@ariat-tech.com atau tambahkan Skype: ariat-tech untuk memeriksa harga. Kami akan menawarkan sebut harga kami untuk anda dan selepas perintah pengesahan anda, kami akan menghantar invois proforma kami untuk anda membuat pembayaran.
 9. Apa cara penghantaran?
 10. Kami menghantar seluruh dunia menggunakan kurir antarabangsa utama seperti DHL, FedEx, UPS, TNT dan EMS atau mel HongKong. Kita juga boleh menggunakan akaun pengangkutan klien. Masa penghantaran standard adalah 2-5 hari perniagaan bergantung kepada destinasi. Kaedah penghantaran lain boleh dibincangkan. Kami berusaha untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan!
 11. Kaedah pembayaran apa yang anda tawarkan?
 12. Kami menerima bayaran T / T terlebih dahulu untuk pesanan pertama pelanggan baru. Kaedah pembayaran: Pemindahan Wire Bank (T / T), Western Union, PayPal (Kad Kredit). Kami menerima bayaran melalui Bank Wire Transfer (T / T) dan cara pembayaran lain untuk pelanggan istimewa. T / T Caj Bank USD8.40 hingga USD30.00, HK HSBC ke HK HSBC, tidak memerlukan sebarang caj. Sila ambil perhatian bahawa kami menerima bayaran dalam USD dan EURO, GBP, HKD.
 13. Bolehkah saya mendapatkan syarat bersih?
 14. Kami mempunyai sejumlah besar pelanggan yang terdiri daripada pelanggan berulang yang berterusan untuk pembeli satu masa. Terma Bersih boleh diperluaskan untuk mengulangi pelanggan setelah sejarah pembayaran berjaya dengan kami.
 15. Apakah jaminan di bahagian yang anda jual?
 16. Kami menjamin kualiti selama 60 hari atau lebih lama, kerana bahagian-bahagian yang dihantar. Semua bahagian kami datang dengan Sijil Kesesuaian kami sendiri yang menjamin bahagian-bahagian akan memenuhi semua spesifikasi pembuatan. Sekiranya bahagian-bahagian yang anda terima tidak memenuhi spesifikasi, patut dan fungsi pengeluar, kami akan menggantikan bahagian atau mengembalikan wang anda. Dasar kami ialah: Jika bahagian ditolak pada pemeriksaan masuk atas sebab-sebab yang tidak berfungsi, anda perlu menghubungi kami dalam masa 6 hari perniagaan untuk meminta RMA. Sekiranya anda mengalami kegagalan atau masalah dengan bahagian semasa pengeluaran, pemasangan atau ujian, sila hubungi kami: Info@ariat-tech.com
 17. Di manakah berdasarkan ARIAT?
 18. Kami adalah pasukan lebih daripada 26 profesional yang berpusat di lokasi di Hong Kong dan ShenZhen. Kebanyakan penghantaran berlaku dari gudang Hong Kong kami.
 19. Apakah jam pejabat anda?
 20. Waktu pejabat kami ialah Isnin. melalui Jumaat. AM9: 30 --- PM11: 00 Sabtu. AM10: 00 --- 12:00 (China Standard Time)

Lebih banyak soalan atau pertanyaan, sila e-mel kepada kami. Alamat E-mel kami: Info@ariat-tech.com

E-mel: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TAMBAH: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.