Aeroflex (MACOM Technology Solutions)
Aeroflex (MACOM Technology Solutions)

- M / A-COM Technology Solutions Holdings, Inc. (www.macom.com) adalah pembekal utama produk RF, microwave, milimeterwave dan fotonik semikonduktor yang berprestasi tinggi yang membolehkan aplikasi internet dan aplikasi medan perang generasi akan datang. Diiktiraf untuk portfolio katalog dan teknologi produknya yang luas, MACOM menyediakan pelbagai pasaran, termasuk rangkaian optik, satelit, radar, rangkaian berwayar dan wayarles berkelajuan tinggi, automotif, perindustrian, perubatan dan peranti mudah alih. Satu tiang dalam industri semikonduktor, kami berkembang lebih daripada 60 tahun untuk menyelesaikan masalah yang paling rumit pelanggan kami, berkhidmat sebagai rakan sejati untuk aplikasi dari RF ke Light.
Beribu pejabat di Lowell, Massachusetts, MACOM disahkan dengan standard kualiti antarabangsa ISO9001 dan standard pengurusan alam sekitar ISO14001. MACOM mempunyai pusat reka bentuk dan pejabat jualan di seluruh Amerika Utara, Eropah, Asia dan Australia.
MACOM, M / A-COM, Penyelesaian Teknologi M / A-COM, M / A-COM Tech, Rakan Kongsi dalam RF & Microwave, Nama Pertama dalam Microwave dan logo yang berkaitan adalah tanda dagangan MACOM. Semua tanda niaga lain adalah hak milik pemilik masing-masing.

E-mel: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TAMBAH: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.