Sensor Photoelectric Siri PD30

Image of Carlo Gavazzi's Logo

Sensor Photoelectric Siri PD30

Sensor fotoelektrik mini Carlo Gavazzi adalah berprestasi tinggi dalam pakej yang padat

Keluarga sensor PD30 Carlo Gavazzi menggabungkan kebolehan penderiaan yang cemerlang dengan reka bentuk perumahan yang optimum. Mempunyai saiz hanya 10.8 mm x 20 mm x 30 mm, ia mengikut standard industri antarabangsa. Di samping itu, keluarga PD30 merangkumi pelbagai prinsip penginderaan untuk memenuhi keperluan hampir sebarang aplikasi: penyesuaian latar belakang yang meresap, reflektif, retro-reflektif dengan atau tanpa polarisasi, walaupun untuk objek telus, serta melalui-rasuk. Sensor PD30 ini sangat sesuai untuk aplikasi di mana penjimatan ruang dan ketepatan tinggi dalam pengesanan sangat penting.

Keluli tahan karat PD30

Direka untuk persekitaran yang keras atau higienis. Keluli tahan karat AISI316L dan plastik berkualiti tinggi seperti PEEK, PPSU, dan PES sealings FKM menjamin ketahanan mekanikal yang cemerlang. IP69K dan Ecolab yang disahkan.

PD30 Advanced

Pelarasan sensitiviti boleh diakses dan fleksibel kerana fungsi mengajar dan pengajaran jauh. Menggunakan pengajaran terpencil, pengendali boleh menetapkan sensor dari PLC. Ciri-ciri lain termasuk amaran habuk dan input bisu, memastikan bahawa kerosakan sensor dikesan dengan cepat dan downtime dihindari.

PD30 Basic

Keluarga asas membentangkan pelbagai sensor kegunaan am: ekonomi dan sangat berkesan. Sensor ini mempunyai potentiometer atas atau belakang untuk pelarasan kepekaan serta penekanan latar belakang (BGS) berdasarkan prinsip penginderaan baru, PointSpot, yang meningkatkan jarak penderiaan (200 mm) dan meningkatkan ketepatan pengesanan warna yang berbeza.

ciri-ciri
  • Reka bentuk perumahan yang unggul: tahan karat atau ABS-PMMA
  • Direka dengan arahan RoHS
  • Prestasi EMC yang tinggi
  • Persediaan mudah
  • Amaran tampar-bukti / diagnostik (PD30 Advanced)
  • Penyambung M8 atau pilihan kabel 4-wayar
Lihat Lagi

E-mel: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TAMBAH: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.