ARIAT didaftarkan kepada ISO9001: 2008. Kami memperoleh pendaftaran ISO9001 pada bulan Julai 2010. Setelah pendaftaran menunjukkan kepada pelanggan kami bahawa pengurusan puncak komited untuk menyediakan pelanggan dengan komponen asal dengan risiko paling kurang palsu. ARIAT boleh menyediakan kebolehpercayaan pada komponen komersil yang dijual.

Polisi kualiti

ARIAT komited untuk memuaskan dan memikat pelanggan dengan kecemerlangan perkhidmatan pelanggan, ketepatan pesanan dan penghantaran tepat pada masanya. Ini dicapai melalui komitmen kami untuk terus memperbaiki proses, perkhidmatan, produk kami.

Menguji sokongan makmal

ARIAT akan memastikan semua fungsi tidak ada masalah sebelum penghantaran. Semua bahagian akan menjadi bahagian QC QC kami, kami boleh membekalkan teknologi ujian profesion. Termasuk fungsi ujian, Pemeriksaan visual, pemeriksaan X-Ray, Ujian Kelebihan dan penghapusan aseton. Jaminan semua komponen tidak ada masalah dengan risiko yang paling rendah kepada pelanggan.

Sila hantar soalan mengenai kualiti atau permintaan untuk Tindakan Pembetulan kepada Kualiti. Sebarang soalan mengenai Sistem Pengurusan Kualiti kami berasa bebas untuk menghubungi kami. E-mel: Info@ariat-tech.com

Ujian fungsi

Semua fungsi dan parameter yang diuji, dirujuk sebagai ujian fungsi penuh, menurut spesifikasi asal, nota aplikasi, atau tapak aplikasi klien, fungsi penuh peranti yang diuji, termasuk parameter DC ujian, tetapi tidak termasuk ciri parameter AC analisis dan pengesahan sebahagian ujian bukan pukal had parameter.

Pemeriksaan visual

Penggunaan mikroskop stereoskopik, rupa komponen untuk pemerhatian seluruh 360 °. Tumpuan status pemerhatian termasuk pembungkusan produk; jenis cip, tarikh, kumpulan; percetakan dan pembungkusan; susunan pin, coplanar dengan penyaduran kes dan sebagainya.

Pemeriksaan visual dengan cepat dapat memahami keperluan untuk memenuhi keperluan luaran pengeluar jenama asal, standard anti-statik dan kelembapan, dan sama ada digunakan atau diperbaharui.

Pemeriksaan X-Ray

Pemeriksaan sinar-X, pengukuran komponen-komponen dalam pemerhatian pusingan 360 °, untuk menentukan struktur dalaman komponen di bawah ujian dan status sambungan pakej, anda boleh melihat sejumlah besar sampel di bawah ujian adalah sama, atau campuran (Campuran-Up) masalah timbul; di samping itu mereka mempunyai spesifikasi (Datasheet) satu sama lain daripada untuk memahami ketepatan sampel di bawah ujian. Status sambungan pakej ujian, untuk mengetahui tentang cip dan kesambungan pakej antara pin adalah normal, untuk mengecualikan kekunci dan dawai terbuka pendek.

Periksa tanda aseton

Kunci utama permukaan peranti untuk teks percetakan dan ikon reagen acetone lap dan penanda ulang dakwat rendah dapat dengan mudah dihapuskan.

E-mel: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TAMBAH: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.